Wednesday, May 4, 2011

Lebih baik tak payah friends

Posted by sititography at 3:07 AM




Kalau macam ni gayanya lebih baik tak payah jadi friends ......!!

ada facebook pas 2 friends dengan kita....

tapi  prvte pulak wall post...

apa dia ingat best sangat ke pages dia 2... haram tak best pun....

aku pun tak hingin la nak view pages korang 2...

kalau tak tengok pages korang yang konon vvip sangat 2 pun aku xheran la...

sikit pun tak rugi beb!! tak payah la nak tunjuk kerek sangat kat aku beb..

apa ingat aku lapor sangat ke nak tengok pages vvip korang 2...

eeeee kalau dah xnak bg ak ternampak post korang lebih baik remove aje...

ape kes prvte wall post... cam taik la.....!



lantok hampa la... nk buat apa pun .. sikit aku tak kisah.....!!!



0 comments:

 

Expression SHM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review