Thursday, April 28, 2011

Selalu ada

Posted by sititography at 1:30 AM 0 comments Links to this post


Terima kasih awak.....!!! Terima kasih untuk segalanya....

awak baik sangat dengan saya.... awak selalu ada aje masa untuk saya....

awak selalu bersama2 saya dalam apa keadaan pun....

jatuh bangunnya saya... awak akan turut berada bersama2 saya untuk setiap masa...

 walaupun jasad awak jauh dengan saya.... sikit pun saya tidak pernah rasa sendiri...

sebab saya tahu awak ada di belakang saya menyokong setiap perkara yang saya lakukan selama ini...

dari dulu hari ini dan selamanya... saya yakin sangat...!!

saya tahu doa awak selalu untuk saya.... tak pernah awak cakap "tidak"

untuk setiap permintaan dan kehendak saya slama ini...

pasti awak akan cuba tunaikan walaupun saya tahu kadang2 

awak terpaksa korbankan ape sahaja untuk itu demi saya...

awak langsung tak kisah soal masa wang ringgit tenaga dan apa sahaja demi saya kan ?? 

saya sangat terharu dan hargainya....



Terima kasih kerana selalu bersama saya selama ini.......

Persoalan

Posted by sititography at 12:21 AM 0 comments Links to this post


Kena remove ?? @ Dah kena blok ??

aku pun sebenarnya xda jawapan yang sahih yg diyakini betul lagi...

tapi hari ini baru aku perasan @ baru nak tersedar...

rupa2nya facebook seorang kawan aku tu dah xde dalam friends list aku...

peliknya...!! sebab dia jenis kaki on9... kalau buleh 24jam dia nak on9 aja...

tapi napa aku cari pages dia xde arghh ?? jeng2..... persoalan oooo persoalan...

xpela mungkin itu pilihan dia cara dia..

aku tak buleh nak kata apa2 sebab itu hak masing2...

facebook dia.. dia punya pasal la... tapi knp nk kena mghilangkan diri ??

xsayang ke dia dengan kawan2 dia ??

atau mungkin aku sorang aja yang di remove ?? ntah la aku pun xpasti....



menghilangkan diri bukan jalan yang bijak untuk melarikan diri daripada masalah....
renung2kan lah.......



Sunday, April 24, 2011

Confuse

Posted by sititography at 7:28 PM 0 comments Links to this post



Arghhhhhhh....!! confuse nak pilih yg mana....

nak perodua ke suzuki ni....

tido xlena pikior neh....

ni semua gara2 PJE aku nk kena tarik balik dgn mymom la ni...

kalau tak xpyh aku pening2 pikior benda nie...

adoi...


makkkk lepas raya buleh tak ?? sekarang nak guna PJE lagi.......



Thursday, April 21, 2011

Hepi Bufday MFZ

Posted by sititography at 1:22 AM 0 comments Links to this post

Hepi birthday MFZ.......!!

awak hepi bufday tau... 

sori sangat sebab xdapat duduk sebelah awak makan kek nnyi lagu bufday taun ni...

hahaha taun ni je ker ?? bukan stiap tahun ke xpernah duduk2 makan kek....

nak buat mcm mna bila bufday awak aje saya ade kt k.l bila saya ada kt k.l aje bufday awak pun sibuk2 la tyme 2 jugak....

sori giler dari saya sebab xdpat beli kek macam awak buat masa bufday saya ari 2...

tapi xleh salahkan saya jugak... nak buat macam mana memang bufday saya 2 tyme saya ada kt penang... so rezeki la namanya.....

xpe2 nanti saya balik penang saya belanja awak makan tau....

btw selamat hari jadi awak....



hepi bufday 2 u hepi besday 2 u hepi bufday 2 MFZ hepi bufday 2 u......

Wednesday, April 20, 2011

Kisah Birthday 18 April

Posted by sititography at 3:36 AM 0 comments Links to this post

Ada yang nyanyi lagu seperti ini...

Selamat hari jadi selamat hari jadi selamat hari jadi ------ selamat hari jadi

Ada yang nyanyi serupa ini....

Hepi bufday 2 u hepi bufday 2 u hepi bufday 2 ------ hepi bufday 2 u....

Ada jugak nyanyi macam ni....

Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan---- Allah selamatkan kamu...

Tak kisah la macam mana pun korang nnyi tuk wish birthday maksudnya tetap sama....

iaitu utk mngucapkan selamat hari jadi kan ??

sungguh bermakna ucapan itu buat empunya badan sb dia terasa diri dia amat dihargai oleh kawan2....

ape2 pun aku cerita story birthday tyme 18hb nie...

iaitu birthday kawan aku acha namanya...

mula2 aku xmau p tapi bila pk2 balik ak on kan aje...

bukan la sambutan mewah sgt pun sekadar g makan kat warung penyet...

and last g karok heheheheh :)

best oooo ape2 pun hepi birthday cha dari aku.....


semoga panjang umur, d murahkn rezeki, hepi selalu dan dan dcepatkan jodoh amin.....

Thursday, April 14, 2011

Kisah Jalan Duta

Posted by sititography at 6:35 PM 0 comments Links to this post

Jalan duta merupakan phentian bus tuk pnumpang2 yg dtg dr arah utara....

tersangat la ramai manusia kat sana..

sampai nk cari pking keta pun payah....

sebenarnya cerita dia macam ni ha..

kawan aku fieza namanya, dia datang kl nie...

so dia minta la tolong aku sebagai kawan yg menetap kt area2 kl ni g amik dia kat jalan duta 2...

sebenarnya aku xreti pun nk ke sana hahaha...

tp kawan dah mai reti ke x kena la usaha p jugak kn ?? baru namanya kawan tol x ??

tapi aku pergi sana bukan sorang2 aku pergi ngan memeng...

nasib baik la dia ade GPS yang boleh dpercayai bukan mcm GPS hampeh aku 2...

selalunya bawak jalan sesat huaaa sedis tau...

ok kita lupa jap pasal cerita GPS berbalik pd kisah jalan duta ni ha..

kami sampai agak2 dlm kol 4 ptg but tunggu punya tunggu fieza xsmpai2 lg...

rupa2nya bus dia rosak..adoii la...

xpa2 kawan punya pasai kami berdua tunggu la lagi smpai pukul 6 ni...

kami sempat lg blepak kt stadium hoki tgok org main hoki..

 giler punya buhsan la tnggu c fieza nie...

last2 dia smpai jugak...nak dijadikan cerita bus 2 xmsuk dalam pulak..

cuma drop kt tepi jalan ja... apa punya bus la dia naik..

mcm2 hal ... nasib baik la aku ngn memeng smpai tepat pd masanya...

kalau idak dah kena rogol da c fieza 2 dgn lelaki-lelaki's kat c 2....

siap nak tolong hantar lgi 2... paksa2 pulak 2... eish2...



moral the story naik bus sorang2 sgt bahaya ..............



Tuesday, April 12, 2011

Holiday

Posted by sititography at 8:01 PM 0 comments Links to this post

Holiday............!!

Best ooo kalau dapat g bercuti...

hilang semua rasa penat dan tekanan bila pergi bercuti ni.. lapang dada la..

kat Malaysia ni banyak giler tempat yang best2 utk pergi bercuti...

cuma pilih aje nak pergi mana ja...

nak pergi Utara ke..Selatan ke..Timur ke.. Borneo ke.. boleh aje...

asalkan ada masa and banyak duit hehehe :)

lagi seronok kalau kita dapat pergi bercuti dengan orang tersayang..

pergh!! dapat habiskan masa bersama-sama...

lagi best dapat mencipta memori & kenangan terindah la bersama-sama...

pastu save dalam memori jaga baik2 sampai mati ingat ooo...

kalau dah g bercuti 2 apa barang g 2 3 hari..seminggu terus la lagi best....

ala jelesnya bila dengar cerita org g bercuti....

aku ni keja hari2 mana ada masa nak pergi bercuti...

xpe2 one day nanti la..aku pun nak jugak g bercuti.. 

alang2 dah g bercuti apa kata honeymoonnn sekali argh..


 giler punya best .....!!




 

Expression SHM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review