Wednesday, April 20, 2011

Kisah Birthday 18 April

Posted by sititography at 3:36 AM

Ada yang nyanyi lagu seperti ini...

Selamat hari jadi selamat hari jadi selamat hari jadi ------ selamat hari jadi

Ada yang nyanyi serupa ini....

Hepi bufday 2 u hepi bufday 2 u hepi bufday 2 ------ hepi bufday 2 u....

Ada jugak nyanyi macam ni....

Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan kamu.. Allah selamatkan---- Allah selamatkan kamu...

Tak kisah la macam mana pun korang nnyi tuk wish birthday maksudnya tetap sama....

iaitu utk mngucapkan selamat hari jadi kan ??

sungguh bermakna ucapan itu buat empunya badan sb dia terasa diri dia amat dihargai oleh kawan2....

ape2 pun aku cerita story birthday tyme 18hb nie...

iaitu birthday kawan aku acha namanya...

mula2 aku xmau p tapi bila pk2 balik ak on kan aje...

bukan la sambutan mewah sgt pun sekadar g makan kat warung penyet...

and last g karok heheheheh :)

best oooo ape2 pun hepi birthday cha dari aku.....


semoga panjang umur, d murahkn rezeki, hepi selalu dan dan dcepatkan jodoh amin.....

0 comments:

 

Expression SHM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review