Sunday, December 19, 2010

dah macam kaki robot

Posted by sititography at 9:10 PM 4 comments Links to this post



mak ai sakit nyer kaki ...........

rasa cam nk tercabut kaki dah oiii......

nak jalan pun dah payah.....

dah rupa robot berjalan keras semacam jak....

neh mesti kes berlari tyme snap gambar 2.....


adoiiii sakit larghhhhh..... !!




Thursday, December 16, 2010

teruja tapi cuak

Posted by sititography at 7:27 AM 0 comments Links to this post
huyooooo cam xcaya aku......

besok 17/12/2010 aku & geng taktih lens nk jlnkn sebuah misi....

misi jd photographer utk mjlis akd nikah.....

egtkan mimpi ja tp mmg realiti beb !!

semangat giler nk g esok tp cuak la pulak....

pas 2 18/12/2010 hari psandingan laks.....

harap2 semuanya baik2 aje.....



ketaq habis ............. !!

Wednesday, December 15, 2010

masalah rumah tangga

Posted by sititography at 6:16 AM 0 comments Links to this post

masalah rumah tangga ...........

biasa la 2 mesti ada gaduh2 kn ??

bila dah gaduh mesti salah sowang 2 majuk pas 2 minta d pujuk......

aku x kisah la sgt lantak korang la nak main majuk2 pujuk2....

main kejar2 guling2 golek2 pun....

2 masalah korang peduli apa aku....

tapi xpayah la nk show off sgt....


geram giler siot .... !!!





Rm40 ribu 900 ringgit

Posted by sititography at 3:57 AM 0 comments Links to this post

Belagak sombong angkuh & riaknya kau c gemuk......

setakat ada keta yg cm kura2 bentuk cam kotak mancis 2 xpyh la nk tunjuk lagak sgt....

siap wat kecoh kt 1 malaya yg ko dapat kereta.....

hebat sgt ke ade kereta kura2 tua 2 ??

2 pun kereta  mak bapak yg belikan bkn kau punya fulus.... 

kereta setakat RM40 ribu 900 inggit 2 je pun nk kecoh2...

org lain ada kereta jugak xde pun kecoh2 & belagak cam c gemuk 2....

lebih mahal kereta kami drpd ko tp kami reti bersyukur.....

bukannya riak mcm kau c gemuk....


ingat la beb jd manusia kena bersyukur bukan riak & nk menunjuk2 !!!!







Friday, December 10, 2010

Pje kena saman

Posted by sititography at 6:17 AM 0 comments Links to this post

alamak aku kena saman ??

knp aku buleh xtau neh ??

laju ke aku drive ??

jawapannya memang laju kalau x teropong gajah polis neh x snap la pje....

hahaha nk uat cm ne teruja nk balik penang punya pasal...

to my dad sori.....


janji tak laju lagi ............... !!





Thursday, December 9, 2010

Kek Birthday

Posted by sititography at 8:43 PM 0 comments Links to this post

hepi besday to me hepi besday to me hepi besday to me......

tepat jam 2.02am 8 dis 1987 lahirlah aku ke dunia....

mak & ayah aku mesti hepi giler tyme 2...

 aku nk uat ucapan sikit neh...

to my mom : makaseh sgt2 sb lahirkan aja ke dunia , susukan aja & besarkan aja dgn penuh ksh syg...

to my dad : makaseh sb bkerja keras mcari rezeki & hantar aja g belajar ......

to my family : makaseh 4 birthday celebration ....

to Mfz : makaseh belikan kek & bg hadiah 2 sy amat hargainya....

to my friends : makaseh 4 the wish ..... 


selamat hari jadi untuk saya ........... !!

 



Wednesday, December 8, 2010

Kalau dah marah

Posted by sititography at 2:23 AM 0 comments Links to this post

serius gila aku xsuka marah2.....

kalau dah marah mana nk ingat dunia dah....

ape benda yg kuar dr mulut pun xsedar dah la...

cakap ikut sedap mulut ja...

tak pikir dah hati org yg tgh dengar 2...

pedulik apa janji lepas marah neh...

tapi kesan dia kt hubungan 2 la....

mampus nk minta maaf balik....


jangan buat aku marah kalau xmau sakit hati..... !!!

Tuesday, December 7, 2010

Dia badak buduh

Posted by sititography at 2:08 AM 0 comments Links to this post

sbnarnya bukan badak neh yg buduh.....

badak neh langsung xsalah...

tp ada seorang manusia 2 yang buduh..... 

dah la gemuk macam badak...

hati pun busuk mcm mulut badak 2....

aku memang benci gila la kat dia....

aku panggil dia badak buduh !!! ....


benci benci benci...... !!




Monday, December 6, 2010

Janji Longkang

Posted by sititography at 5:09 AM 0 comments Links to this post
sesapa pun akan marah......

kalau dia terima nasib macam aku neh ha.....

susah payah aku habiskan duit beratus2 ringgit utk dapatkannya....

korbankan masa & tenaga bangun seawal 4 pagi.....

siap buleh dowang bg harapan lagi....

suruh tunggu panggilan & aku kat c nie punya la dok tunggu...

macam tunggu bulan jatuh ke riba tau x ??

akhirnya senang2 dowang cakap tak lulus!!!

what the F kalau mcm 2....

aku rasa mcm nk bakar je tempat 2  issssshhhh sialan tol !!!


mulai hari ni aku boikot la...... !!!!









Saturday, December 4, 2010

Akhirnya Kawen Jugak

Posted by sititography at 7:05 AM 0 comments Links to this post

Taniah buat kawan aku yg sowang neh....

akhirnya kawen jugak kamu....

aku doakan semoga kamu berdua berbahagia.....

hingga akhir hayat.....

jadilah seorang suami & isteri yang baik....

insya'Allah mudah mudahan la yea....

ingat toleransi & komunikasi 2 penting....



semoga berbahagia syimah & faliq......












Kucing adik aku yang buduh

Posted by sititography at 6:39 AM 0 comments Links to this post
buduh betul kucing neh.....

dalam banyak2 tempat yg ada....

bawah katil aku jadi pilihan....

buleh p berak kat c 2....

naik hangin betul aku mengamuk aku......

geli geleman nak cuci dah la busuk nak mampus....

tak mau  la aku buat semua 2....

jadi adik aku c yaya & my papa la cuci..... 


p buang kucing neh aku xmau tengok muka dia lagi !!!




Friday, December 3, 2010

Sakit Tak Hingat

Posted by sititography at 6:40 AM 4 comments Links to this post

woiiii sakit tak tau nak cakap la masa neh...

seronok punya dok main lari2 kat pantai....

dah 2 xpakai selipar pulak kn ??

ini lah akibatnya kalu lupa diri....

mak sakitnya janji pakai selipar pas neh...


Jalan pun dah susah sakit bila memijak lantai.... !!

Wednesday, December 1, 2010

Bosan

Posted by sititography at 2:58 AM 0 comments Links to this post

bosannya duk umah langsung xtau nk uat apa....

so aku pun siap2 terus vrom vrooomm aku punya pje...

g Qb dengan ditemani oleh teman tapi mesra...

g layan game kat sana...

hilang rasa bosan terima kasih temankan...


nanti free jom p lagi nak ... ??






Selamat Hari Raya

Posted by sititography at 2:53 AM 0 comments Links to this post

Rasanya dah terlewat dah nak ucap selamat hari raya...

ape2 pun aku tetap nk ucap guk...

selamat hari raya semua...

menu wajib : ketupat, rendang , kuah kacang & lemang

menu tambahan : laksa, mee tomyam & nasi daging

Maseh Tak De Keja

Posted by sititography at 2:12 AM 4 comments Links to this post

Habis Dah Belajar

Posted by sititography at 1:39 AM 0 comments Links to this post


Alhamdulillah...

berjaya jugak aku habiskan belajar kt c neh...

susah payah selama neh selesai jugak..

mak ayah akhirnya saya dah habis belajar seronok giler...

harap2 pas neh leh la jadi org yg bguna insya'allah..

ape yg pernah terjadi kat c neh aku akan save dalam memory neh...

kepada semua kawan2....

pensyarah2 dan semua org yg terlibat secara langsung @ x...

makaseh giler.....



jumpa lagi nanti ... !!































 

Expression SHM Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review